prijs (zie beschrijving)

€ 125.00

levering en conditie

Afhalen
Gebruikt

advertentienummer

12053xup

Omschrijving

12053xup
Brima-handel ondersteunt bij het ruimen van terreinen en gebouwen. Wij bieden gebruikte materialen aan die een tweede leven verdienen. Hergebruik van nog goede materialen (circulaire economie) is veelal beter voor het milieu en past vaak ook beter in de portemonnee van de nieuwe eigenaar.
Uitgangspunt voor deze aanbieding is dat in principe de nieuwe eigenaar zelf zorgt voor demontage en transport. Indien gewenst kunnen wij u helpen bij de organisatie van het transport. In dit geval bieden wij aan;

Remeha CV-ketel
Quinta 65
61kw
5 stuks bij aanvang

Remeha CV-ketel
Quinta 45
1 stuks

Totaal 6 stuks bij aanvang beschikbaar

Prijs; € 150,00 per stuk voor de quinta 65, € 125,00 voor de quinta 45. Genoemde prijs geldt excl. BTW en Transport. Voor de BTW geldt margeregeling.
Bieden mag, wel graag serieus bieden.
Wij bieden deze goederen aan namens een van onze cliënten. Dit artikel is af te halen in de regio Nijmegen. Bij serieuze belangstelling kan het goed ook hier worden bezichtigd.

Mocht de advertentie niet alle gewenste informatie verstrekken die u zoekt en u heeft nog vragen, bel ons of stuur even een mailtje. Wij helpen u graag en zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
BRIMA-HANDEL,

Email; brimahandel@gmail.com
Mobiel; 06.12909333 (mochten we u niet direct te woord kunnen staan, stuur dan een bericht. Als we wat voor u kunnen betekenen, reageren we altijd !!)