prijs (zie beschrijving)

€ 250.00

levering en conditie

Afhalen
Gebruikt

advertentienummer

92039xad

Omschrijving

We zijn door een van onze klanten betrokken bij een ruimingsproject van gebouwen, terreinen en inventaris gelegen in de stad Utrecht. Het gaat om een project met gebouwen en inventaris voorheen in gebruik bij productie binnen de voedingsmiddelen-industrie. Het gaat dooreen om een wat betere kwaliteit materialen welke een tweede leven verdienen.
Uitgangspunt voor de genoemde prijzen is afname van de gehele kavel. De koper zorgt zelf voor evt. demontage op een nader te bepalen tijdstip. Koper zal zelf het transport organiseren, indien gewenst kan BRIMA-Handel ondersteuning bieden bij de organisatie van het transport.

KAVEL; 92039 2x slagboom
Elke boom lengte 3m
Electrische bediening

Prijs; € 250,00 p/s excl. BTW
Bieden mag, wel graag serieus bieden.
Wij bieden deze goederen aan namens een van onze cliënten. Dit artikel is af te halen in de regio Utrecht. Bij serieuze belangstelling kan het goed ook hier worden bezichtigd.

Mocht de advertentie niet alle gewenste informatie verstrekken die u zoekt en u heeft nog vragen, bel ons of stuur even een mailtje. Wij helpen u graag en zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
BRIMA-HANDEL,

Email; brimahandel@gmail.com
Mobiel; 06.12909333 (mochten we u niet direct te woord kunnen staan, stuur dan een bericht. Als we wat voor u kunnen betekenen, reageren we altijd !!)