prijs (zie beschrijving)

€ 150.00

levering en conditie

Afhalen
Gebruikt

advertentienummer

12086xup

Omschrijving

Brima-handel ondersteunt bij het ruimen van terreinen en gebouwen. Wij bieden gebruikte materialen aan die een tweede leven verdienen. Hergebruik van nog goede materialen (circulaire economie) is veelal beter voor het milieu en past vaak ook beter in de portemonnee van de nieuwe eigenaar.
Uitgangspunt voor deze aanbieding is dat in principe de nieuwe eigenaar zelf zorgt voor demontage en transport. Indien gewenst kunnen wij u helpen bij de organisatie van het transport. In dit geval bieden wij aan;

Mobiel schoolbord / presentatiebord / whitevoard, staat op wieltjes
Is in hoogte verstelbaar en uitklapbaar
Smit visual supplies
Afmetingen 1 paneel; LxB=101x101cm
Dichtgeklapt; 2 panelen LxH=202x101cm
Uitgeklapt; 4 panelen LxH=404x101cm

Laagste stand; bovenzijde op 160cm
Hoogste stand; bovenzijde op 220cm

Prijs; € 150,00. Genoemde prijs geldt excl. BTW en Transport. Voor de BTW geldt margeregeling.
Bieden mag, wel graag serieus bieden.
Wij bieden deze goederen aan namens een van onze cliënten. Dit artikel is af te halen in de regio Nijmegen. Bij serieuze belangstelling kan het goed ook hier worden bezichtigd.

Mocht de advertentie niet alle gewenste informatie verstrekken die u zoekt en u heeft nog vragen, bel ons of stuur even een mailtje. Wij helpen u graag en zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
BRIMA-HANDEL,

Email; brimahandel@gmail.com
Mobiel; 06.12909333 (mochten we u niet direct te woord kunnen staan, stuur dan een bericht. Als we wat voor u kunnen betekenen, reageren we altijd !!)