prijs (zie beschrijving)

levering en conditie

Afhalen
Gebruikt

advertentienummer

92027xup

Omschrijving

semi permanente behuizing noodbehuizing tijdelijke onderkomen noodopvang

Brima-Handel ondersteunt ruimings- en sloopbedrijven bij het ruimen van terreinen. In de regio Nijmegen komt dit onderkomen beschikbaar voor demontage/afbraak.
In de huidige tijden waar alles schaars lijkt, heeft dit onderkomen -of delen er van- wellicht elders een tweede leven verdiend. Derhalve bieden wij dit project in eerste instantie aan voor partijen die dit zelf –volgens bestaande richtlijnen- willen demonteren om elders weer op te bouwen. Mocht u op de foto's iets zien staan waar u belang bij heeft, neem dan contact met ons op.

Om u een eerste indruk te geven plaatsen we hier een aantal foto’s, wegens beschikbare ruimte plaatsen we samengevoegde foto’s. Mocht dit voor u ten koste zijn gegaan van de scherpte of kwaliteit, vraag ons om de originele foto’s.
We hebben de foto’s gerangschikt; eerste tonen we buitenzijde en vervolgens een impressie van de binnenkant van het pand. Op verzoek kunnen we ook de beschikbare bouwtekeningen overleggen. Vraag ons er naar.

Prijs; nader overeen te komen.
Bieden mag, wel graag serieus bieden.
Wij bieden deze goederen aan namens een van onze cliënten. Dit artikel is beschikbaar in de regio Nijmegen. Bij serieuze belangstelling kan het goed ook hier worden bezichtigd.

Mocht de advertentie niet alle gewenste informatie verstrekken die u zoekt en u heeft nog vragen, bel ons of stuur even een mailtje. Wij helpen u graag en zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
BRIMA-HANDEL,

Email; brimahandel@gmail.com
Mobiel; 06.12909333 (mochten we u niet direct te woord kunnen staan, stuur dan een bericht. Als we wat voor u kunnen betekenen, reageren we altijd !!)